NP Plitvička jezera – transfer iz Zagreba

Plitvička jezera su najposjećeniji i najstariji hrvatski nacionalni park. Provjerite zašto posjet Hrvatskoj ne može proći bez posjeta ovom čudu prirode. Doživite snagu i ljepotu vode te saznajte kako je kroz vjekove oblikovala ovaj predivan krajolik.

  • Cijeli dan
  • Engleski, Njemački, Talijanski, Hrvatski
  • 750.00

Što ćemo vidjeti i raditi?

Na putu do Plitvica zaustavit ćemo se u Karlovcu, gradu na četiri rijeke. Hrvatska je jedna od europskih zemalja s najbogatijom riječnom florom i faunom , a posjet prvom slatkovodnom muzeju u Hrvatskoj pravo je mjesto za prezentaciju prirodnog bogatstva naših slatkih voda. Nakon toga nastavljamo vožnju prema NP-u Plitvice. Šetnja najstarijim i najatraktivnijim Nacionalnim parkom Hrvatske otkriti će vam zašto je ova lokacija na UNESCOV-om popisu svjetske baštine. Proći ćemo stazama Nacionalnog parka i vidjeti jezerski sustav od 16 imenovanih i nekoliko manjih, kaskadno poredanih jezera. Vožnjom elektrobrodom preći ćemo s jedne na drugu stranu Jezera Kozjak. Ručat ćete u jednom od lokalnim restorana, a kući možete otići i s nekim od domaćih tradicionalnih proizvoda. Sve to uz stručno vodstvo vodiča koji će vam otkriti tajne prekrasnog krajolika gorske Hrvatske koji se nalazi svega sat vremena vožnje od glavnog grada Hrvatske.

Što je uključeno u cijenu?

Transfer iz Zagreba visokokvalitetnim vozilom, pratnja licenciranog turističkog vodiča cijelim trajanjem izleta, ulaznica za slatkovodni muzej Aquatika u Karlovcu, ulaznica za NP Plitvička jezera.

Rezervacije

Ispunjavanjem kontakt forme ili na broj telefona +385 95 3571 145.